Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Google Tagged
Etiket
Site Ekle
Fcp Tema Galeri
Son Konular
Ara
Automatic Index
Giriş Yap
Kayıt Ol
FLATCAST DESTEK Türkce Flatcast Destek Flatcast Yardim ve Tema Sitesi
»
Flash
»
Flash Görsel Anlatımlar
»
Motion Guide Uygulamak 2v
Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konu
: Motion Guide Uygulamak 2v
Cevap Sayısı
Cevap Sayısı
: 0 cevap var
Okunma Sayısı
Okunma Sayısı
195 defa
Konuyu Görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Motion Guide Uygulamak 2v (Okunma sayısı 195 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mustafa38
Fc Yönetici
Fc Üye
Konu: 4729
Durumum:
Rep Puanı : +2049/-0
Motion Guide Uygulamak 2v
«
:
17 Haziran 2009, 18:10:27 »
Forum İçeriğimiz Ziyaretçilere Kapalıdır Lütfen Üye Olun
flash Banner Yapimi
çalışmamızda Kullanmak İçin Uygun Bir Resim Hazırlayalım Ben Photoshop İle 468×60px Bir Resim Hazırladım. Flash İçine İmport Ettim Artık Başlaya Biliriz.
yeni Çalışma Sayfamızın Ölçülerinide 468×60 Ayarlayalım. İlk Olarak Bir İnvisible Buton Hazırlayalım Yani Görünmez Buton Olacak Rectangle Tool (r) Aracını Seçelim Çalışma Sayfamızın Ebatında Dış Çizgisi Olmayan Bir Dikdörtgen Hazırlayalım.align Panelden Ortalama İşlemini Yapalım
f8 Modify > Convert To Symbol Buton Seçeneğini Seçelim Buton Yapalım Buton İçine Girelim Görünmez Yapmamız İçin Sadece Hit Kısmı Aktif Olmalı Örnek Resimler.
ilk Görünüm
up Kısmı Seçili Delete Silelim Sadece Hit Kısmı Kalsın
butonumuz Hazır Kütüphaneden Hazırladığımız Resmimizi Sahneye Alalım Aling Panelden Ortalama İşlemini Yapalım Layer Adını Resim Olarak Verelim 120 Frameye Key Ekleyelim F5
yeni Bir Layer Ekleyelim Çalışmamızda Kullanmak İçin Bir Başka Resim İmport Edelim Ben Flash Logosunu Tercih Ettim.58×58 Px Ölçüsünde. Flash Logo Resim Seçili Yapalım F8 Movie Klip Oluşturalım Name Kısmına Flash_logo Yazalım Klipin İçine Girelim 1 Layerde Flash Logo Remimiz Bulunmakta Layer Adını Flash Logo Diyelim Yeni Bir Layer Ekleyelim Layer Adını Mask1 Verelim Oval Tool Aracı İle Flash Logomuzun Yuvarlağı İçeri Alacak Şekilde Bir Daire Çizelim Dış Çizgisi Olmayan Renk İstediğiniz Olabilir Mask1 Layer Üzerinde Mask Uygulayalım
scene1 Sahnemize Gelelim 2. Alyerin Adını Animasyon Olarak Yazalım Kütüphaneden Hazırladığımız Flash_logo Klipimizi Alarak 1 Frameye Ekleyelim. 30 Frameye Keyframe Ekleyelim 1 İle 30 Frame Arasına Create Motion Tween Uygulayalım 1 Framede Alpa Değerini 0 Yapalım. 60 Ve 90 Framelere Keyframe Ekleyelim Arasına Create Motion Tween Verelim 90 Framede Alpa Değerini 0 Yapalım.
yeni Bir Layer Ekleyelim Layer Adını Buton Yazalım Kütüphaneden Hazırladığımız Butonu 1 Frameye Ekleyelim
yeni Bir Layer Daha Ekleyerek İstediğimiz Yazımızı Ekleyebiliriz.
sahnedeki Butonumuzu Seçili Yapalım F9 Actions Paneli Açalım Actionscript Code Ekleyelim Yani Gitmesini İstediğimiz Url Adresini Giriyoruz
Konuyu Paylaş:
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Seo4Smf Tagleri:
Etiket:
FLATCAST DESTEK Türkce Flatcast Destek Flatcast Yardim ve Tema Sitesi
»