Forum İçeriğimiz Ziyaretçilere Kapalıdır Lütfen Üye Olun
Güzel gözlerini, görecekmiyim. Bu yanan aşkımla, ölecekmiyim Bir ömür olsada, beklerim seni. Bir gün sevdiğini, bilecekmiyim Haram sensiz birgün, gülmeyeceğim Dertleri dertlere, ekleyeceğim Aşkımıza bir ışık, yanmasa bile Ben seni bir ömür, bekleyeceğim Bir ümit aşkımın, yoluna yattım Zaten dert doluydum, çilede kattım Damla damla yaşım, akar gözümden Bu acı dertleri, benmi yarattım Dünyanin dertleri, kaplasa beni Güneşe aya, değişmem seni Neler feda ettim, senin yoluna Ortaya koymuşum, ruhla bedeni DAĞLAR Dağlar gelse yakına Baksam dağın akına Sade bana gönül ver Başkasına sakın ha Bu dağların dumanı Kaplamıştır dört yanı Herkesin yari geldi Benim sevdiğim hani Şu dağların sisine Rüzğarının sesine Yandı yüreğim yandı Vuruldum birisine Aşık olmuşum yeni Yaktı bitirdi beni Sevdiğini söylerken Bir duyabilsem seni UNUTAMAM Aşkin ile, dolsam çile Unutsanda, bile bile Düşürsende, dilden dile Unutamam, unutamam Bir kenara, itsen beni Bırakıpta, gitsen beni Yureğınden, atsan beni Unutamam ,unutamam Kararsada, alın yazım Kışa dönse, bahar yazım Dertli dertli, çalsa sazım Unutamam, unutamam iki gözüm, yaşla dolsa İlk baharda, gülüm solsa Gönül yurdum, viran olsa Unutamam, unutamam SÖZ