* Sohbet Kutusu

Yenile Geçmiş
  • Lütfen Argo yazmayalim
  • Mustafa38: SAYIN FORUM  YONETIMI SITEMIZ  DE HIC BIR TANE GÖREVLI GÖREMIYORUM   NEDEN  ACEBA  EGER BURADA GÖREV ALIYORSANIZ BURADA OLMALISINIZ  SAYIN ADMIN VE GÖREVLILER DUYURUMDU
    Bugün, 08:41:28
  • Mustafa38: BENI ARAA BI GÖRUYORSAN OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
    Dün, 16:46:29

Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu BaşlığıKonu: Flatcast - Nick Nasil Alinir Ve Sekilli Nick Nasil Alinir Resimli Anlatim
Cevap SayısıCevap Sayısı: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 209 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gönderen Konu: Flatcast - Nick Nasil Alinir Ve Sekilli Nick Nasil Alinir Resimli Anlatim  (Okunma sayısı 209 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mustafa38

• Fc Yönetici
  • Fc Üye
  • Konu: 4929
  • Durumum: tr
  • Rep Puanı : +2200/-0
  • Flatcast Destek Maviss.Com
    • FLATCAST DESTEK MAVİSS

Forum İçeriğimiz Ziyaretçilere Kapalıdır Lütfen Üye Olun

Flatcast Destek Maviss Türkce Destek Sitesi Site Ekle
İlk Önce  http://www.flatcast.com/ Adresine Giriyoruz Resimdeki Ana Sayfaya

Daha Sonra Anasayfadan You are new? Register here. Tikliyoruz Resimde Ok İşaretiyle Belirtim Yerdir

Tikladinizda Karşiniza  Resimdeki Sayfa Gelir Ok İşareti İle Belirttim Yere Kodu Yazarsiniz Nex Yapin

Daha Sonra Altdaki Resimdeki  Gördünüz Boş Alana Herhangi Bir Sey Yazin ve Nex Yapin

Ve Şimdi Sekilli Nick Almaya Geldik Resimdeki Gördünüz Yerleri Doldurunuz Daha Sonra Nick Alirken Şu Şekilde Aliniz :LOVE: Örnek Nick:LOVE: :FLOVER: Örnek Nick:FLOVER: Bu Şekilde Yazip Nickinizi Aliyorsunuz Kesinlikle Baştaki Sekillerdeki Yazilar Kücük Olmamalidir Büyük Yazi İle Şekilli Yazin Ama Nickiniz Büyüklü Küçüklü Nasil Alirsaniz Alin  Daha Sonra Nex Yapin

Tekrar Nex Yapin

Yine  Nex Yapin

Ve Renk Seçin Yine  Nex Yapin

Registere Basin

Close Window Tiklayin Ve Nickiniz Alinmiştir Hayirli Olsun Not  Emeil Verirken Lütfen DAHA Önceden Verdiniz Emeilden Nick Alinmamiş Olsun Umarim Faydali Olmuşumdur

Bu İfadelerle Sekilli Nicklerinizi Alabilirsiniz Dikkat Edeceniz Konu Burada Bu İfadelerin Yazilari Büyük Olmalidir Ve Alicaniz Nick Bir Başina :LOVE:Sizin Nickiniz:LOVE: Şeklinde Olmalidir
:-)8-):-D:_)'-]B-);-)8)):-S:-(:-0:[][]):kiss::LOVE::-P:CAT::((:TEL::LALA::STAR::FLOWER:

Flatcast Destek Maviss Flatcast Dersleri Resimli Anlatim

Anlatim Tamamen Bana Aittir
Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google

Konusuna Ait Anahtar Kelimeler
Flatcast - Nick Nasil Alinir Ve Sekilli Nick Nasil Alinir Resimli Anlatim
Seo4Smf Tagleri: nick nasil alinir sekilli resimli anlatim 
Etiket: nick nasil alinir sekilli resimli anlatim 
Reklam

GoogleTagged - Etiketler