Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Google Tagged
Etiket
Automatic Index
Site Ekle
İletişim
Radyo Dinle
Son Konular
Radyo
İndexler
Ara
Giriş Yap
Kayıt Ol
Sohbet Kutusu
Lütfen Argo yazmayalim
Mustafa38
:
A.S HG İSMET
Bugün
, 23:45:46
ismet063
:
hayırlı geceler
Bugün
, 23:34:51
ismet063
:
selamun aleykum
Bugün
, 23:34:41
Mustafa38
:
askummmmmmmmmmmmmmmmmm ben seni cok eviyorum bunu billlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Bugün
, 23:05:27
Mustafa38
:
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF YANIYORUM ASKINDANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Bugün
, 21:42:29
Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konu
: Bir Yürek İçin..?
Cevap Sayısı
Cevap Sayısı
: 2 cevap var
Okunma Sayısı
Okunma Sayısı
181 defa
Konuyu Görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Bir Yürek İçin..? (Okunma sayısı 181 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kristalgül
Fc Üye
Konu: 184
Durumum:
Rep Puanı : +253/-0
«
:
26 Haziran 2011, 15:46:38 »
Forum İçeriğimiz Ziyaretçilere Kapalıdır Lütfen Üye Olun
Sen Hiç Yalnızlıktan Kaçtın mı..? Bir Terleme Tutup Da Geç Vakit Uyandın Mı.. Ellerin Sızladı Mı..? Tüm Yaşamın Boyunca Bir Kez Olsun Kendince Yaşadın Mı.. Ve İstediğini Yaptın Mı Hiç.. Saçlarından Başka Düşündüğün Bir Şey Oldu Mu.. Sıcak Bir Yüreğe Hasret Kaldın Mı Hiç..? Seni İçine Almış Bir Nefese Muhtaç Kaldın Mı Yada Ansızın Umutlarından Soğudun Mu Hiç..? Bir Gece Ansızın Uyanıp Da Acaba Ne Yapıyor Diye Düşündün Mü Birisini Hiç Süpriz Yaptın Mı..? Yada Yapılmış Bir Süprize İçten Bir Öpücükle Karşılık Verecek Kadar Sıcak Mı Yüreğin..? *** Hiç Özlem Duydun Mu..? Sana Duyulan Özlemi Hissettin Mi Yüreğimden Sana Yolladığım Bir Kuşun Uçmasına İzin Verdin Mi Hiç..? *** Sen Bir Kez Olsun Bulunduğun Anı Ve Yeri Umursamadan İçinden Gelen Duyguları Dökebildin Mi Kelimelere..? Seni Seviyorum Diye Bağırarak Sarılıp Öpebildin MiSusamış Dudakları Seni Sevdiğini Söyleyen O Ruh'a Etrafa Bakmadan Umarsızca Karşılık Verebildin Mi Hiç..? *** Hiç Yağmurda Delicesine Islanabildin Mi Paylaşımın Kupkuru Mu Kaldı Hep..? Hiç Mi Islanmadı Gözlerin..? Bir Gözyaşı Tanesi Kadar Değer Verdin Mi Hiç Sana Herşeyi Olarak Bakan Birisine "Benim Bir Parçam" Dediğin Oldu Mu Yada Tanıdığın Veya Tanımadığın Herhangi Birinden *** Daha Çok Önemsedin Mi Birisini..? Ve Bunu Hissettirebildin Mi Ona Hiç..? Bilinmez Diyarlarda Bir Gece Karanlığında Titrediğinde Keşke Yanımda Olsaydı Dedin Mi Sıcak Bir Yürek İçin..? Onun Sana Gelmesine İzin Verdin Mi..? Yada Seni Yanına İstediğinde Her Şeyi Bırakıp Da Koşup Isıtabildin Mi Bir Yüreği Hiç..? *** Ve En Ağır Bedeli Ödedin Mi En Ağır Bedel Özveridir Verebildin Mi Hiç..? Yaşadığın Neydi..? Ve Ne Yaşattın..? Ah Be Gülen Gözlüm.. Ne Sen Anlarsın..? Nede Ben Anlatabilirim..! Bir Gün Uzak Diyarlardan Bir Kuş Konsun İsteyeceksin Kalbine O Tüm İçinden Çıkılmaz Mutsuzluğunun Ortasında Masal Kuşlarını Gözleyecek Ümitsizce Bir Haber Bekleyeceksin.. Annenin Kaderi Kızınadır Derler Ya.. Belki De Sen Bile Olamayacaksın Baktığın Aynalarda.. Göremeyeceksin Kendini.. O Bomboş Aynalarda Gülen Bir Göz Sıcak Bir Yürek Arayacaksın.. Belki De Aradığın O Aynalarda Ruhun Olacak.. Ama Bulamayacaksın
«
Son Düzenleme: 26 Haziran 2011, 21:09:07 Gönderen: Biiidenem
»
Konuyu Paylaş:
Bir Yürek İçin..?
Konusuna Ait Anahtar Kelimeler
Bir Yürek İçin..?
Biiidenem
Fc Yönetici
Fc Üye
Konu: 447
Durumum:
Rep Puanı : +2004/-0
Ynt: Bir Yürek İçin..?
«
Yanıtla #1 :
26 Haziran 2011, 21:09:32 »
Emeginize saglık,tşklr.
Sustum ve Sana havale ettim Rabbim, bilirim ki SEN herşeyin iyisini bilensin, karşılıklarını ben değil SEN ver.!
Bir Yürek İçin..?
Konusuna Ait Anahtar Kelimeler
Bir Yürek İçin..?
kristalgül
Fc Üye
Konu: 184
Durumum:
Rep Puanı : +253/-0
«
Yanıtla #2 :
26 Haziran 2011, 21:58:26 »