* Sohbet Kutusu

Yenile Geçmiş
  • Lütfen Argo yazmayalim
  • Mustafa38: A.S HG İSMET
    Bugün, 23:45:46
  • ismet063: hayırlı geceler
    Bugün, 23:34:51
  • ismet063: selamun aleykum
    Bugün, 23:34:41
  • Mustafa38: askummmmmmmmmmmmmmmmmm ben seni cok eviyorum bunu billlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
    Bugün, 23:05:27
  • Mustafa38: OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF YANIYORUM ASKINDANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
    Bugün, 21:42:29

Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu BaşlığıKonu: Bir Kac Uygulama [photoshop]
Cevap SayısıCevap Sayısı: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 164 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gönderen Konu: Bir Kac Uygulama [photoshop]  (Okunma sayısı 164 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mustafa38

• Fc Yönetici
  • Fc Üye
  • Konu: 4926
  • Durumum: tr
  • Rep Puanı : +2200/-0
  • Flatcast Destek Maviss.Com
    • FLATCAST DESTEK MAVİSS
Bir Kac Uygulama [photoshop]
« : 13 Mayıs 2009, 08:34:25 »

Forum İçeriğimiz Ziyaretçilere Kapalıdır Lütfen Üye Olun

Flatcast Destek Maviss Türkce Destek Sitesi Site Ekle
1) Oncelikle Arkaplan Yapacagimiz Resmi Aciyoruz.

2)resmimizin Uzerine Sekilde Goruldugu Uzere Rasgele 1 Ve 0 Lardan Olusan Sayi Dizelerini Ekliyoruz.

3)ardindan Yeni Bir Layer Olusturup Uzerine Sekilde Goruldugu Gibi Rastgele Cizgiler Ciziyoruz. Opacity Ayarini %30 Yapiyoruz Ve Blending Mode’u Overlay Ayarliyoruz.

tavsiye: Arkadaslar Cizgileri Cizerken, Cizgilerin Ayri Ayri Layer Olmamasi İcin Veya Sonradan Birlestirmekle Ugrasmamak İcin Asagidaki Resimdeki Gibi Cizerken Fill Pixels Secenegini Secmenizi Tavsiye Ederim, Boylelikle Butun Cizgileri Ayni Layer Uzerine Cizmis Olursunuz.

)yeni Bir Layer Daha Olusturup Bu Layeri Video Pattern İle Doldurup Blending Mode’u Overlay Yapiyoruz.

not:eger Video Pattern İ Nasil Yapacaginizi Biliyorsaniz 5. Adima Gecebilirsiniz.

video Pattern Yapimi:asagidaki Resimdeki Gibi Yeni Bir Dosya Acin Ve Sekil 1 Deki Gibi Yuksekligini 2 Genisligini 1 Pixel Yapin. Ardindan Sekil 2 De Gorundugu Gibi Olana Kadar Zoom Yapin Ve Pencil Tool İle Sekildeki Gibi Doldurun.sonra Sekil 3 Teki Gibi Edit Menusunden Define Patterni Secin Ve Bir İsim Vererek Tamama Tiklayin. Artik Patterniniz Oldu Ve Adim 4’u Uygulayabilirsiniz.

5) )arkaplan Resmimizi Duplicate Yapiyoruz Ve Bu Resmin Opacity Ayarini %60 Olarak Ayarliyoruz. Ardindan Filter>blur>motion Blur Bolumunden Ayarlari Sekildeki Gibi Ediyoruz(angle:90, Distance:50).ve Layer Sirasini Asagidaki Gibi Ayarliyoruz

ve Sonucta Asagidaki Gibi Birsey Etmeniz Lazim

alintidir ...

Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google

Konusuna Ait Anahtar Kelimeler
Bir Kac Uygulama [photoshop]
Seo4Smf Tagleri:
Etiket:
Reklam